Zamieszczone przez Scrappy Coco
Generalnie to przyczyna mogła być zupełnie inna, a ukręcony wał korbowy to ostatni, że tak powiem jej skutek. Wiesz rzeczy dzieją się w takich sytuacjach bardzo szybko, no chyba że właśnie ruszasz z pod domu.
Ja przecież wtedy jak jechałem do roboty, spieszyłem się jak zawsze spóźniony, złoty 10 na zegarze, po obwodnicy Wa-wy, muza sobie z radia przyjemnie gra - delikatne szmery, czy nawet stuki są w takich warunkach nie do usłyszenia. Dopiero gdy w pewnym momencie zaczął dochodzić metaliczny dźwięk z silnika, jak w jakimś starym traktorze, to wtedy od razu zjechałem na pobocze, zatrzymałem auto, (nawet kontrolka nie zdążyła się zaświecić) a pod maską rozgrzana oliwa wszędzie.
[ Dodano: Czw 18 Sie, 16 13:02 ]
Kolega piotrex przesłał mi dźwięk jaki nagrał w swojej Octavii - jest identyczny.
Piszę o tym tu w wątku, bo jest u mnie jakiś problem z wysyłaniem maili na priva. Próbowałem już odpowiedzieć ze 3 razy, pisałem na priva też do moderatora i za każdym razem pojawia się komunikat:
"Ran into problems sending Mail. Response: 535 5.7.8 Error: authentication failed: authentication failure"
Komentarz